NIEUWS
 

Uitbreiding van onze bedrijfsactiviteiten

24 januari 2016

Bij onze klanten is het bekend dat wij graag meedenken en maatwerk willen leveren binnen de bedrijfshulpverlening, echter na al ruim 12,5 jaar is het niet meer alleen de bedrijfshulpverlening maar alles wat daarmee verwant is.
Een probleem waar wij veelal tegenaan zijn gelopen de laatste jaren is de vraag van onze opdrachtgevers om onderhoud en keuring van brandblusmiddelen, noodverlichting, verbandtrommels etc. ook bij ons onder te brengen
Binnen de BHV organisatie zie of betrappen wij veel onderhoudsbedrijven op onvolledige of soms geen goede keuring en onderhoud aan deze veiligheidsmiddelen. Een blusmiddel vervangen of aanbevelen terwijl dit nog niet aan de orde is, veiligheidsmiddelen afkeuren maar een duurder alternatief aanbieden in plaats van een goedkoper, slangenhaspels niet uitrollen en testen op druk en debiet (aantal liters water per minuut). Een aantal voorbeelden zo, maar uiteindelijk betaald u wel de volledige kosten!

Het gezegde Tijd is geld gaat bij dit soort bedrijven veelal op. Triest maar waar! Een dagelijkse minimum aantal behalen keuringen is soms een eis. Wat ook veel voorkomt is dat de monteur alleen blusmiddelen mag keuren en onderhouden maar geen noodverlichting of brandmeldcentrale, hier zijn weer andere monteurs voor! Dit betekend uiteraard wel twee of driemaal voorrijkosten en gewerkte uren.

Met de gedachten dit moet en kan anders! Hebben wij hetr “ontzorg concept” bedacht.
Dit ontzorgen houdt kort gezegd in dat u als klant maar uiteraard ook als nog geen klant bij ons terecht kunt voor onderhoud en keuring van brandblusmiddelen, verbandtrommels, (vanaf april) noodverlichting, etc. Dit doen wij op basis van hoge kwaliteit leveren en eerlijk advies uitbrengen! Omdat wij niet afhankelijk zijn van Ă©Ă©n leverancier maar bij veel meer kunnen inkopen en soms collectief kunnen inkopen kunnen wij ook middelen goedkoper aanbieden zonder dat er aan de kwaliteit getornd wordt. Van alles wat wij keuren en onderhouden ontvangt u een uitgebreid rapport waarin de gemeten waardes in staan en specifieke eigenschappen. Maar ook laten wij u graag zien hoe wij te werk gaan en leggen graag uit hoe en waarom iets is. Op deze wijze kunnen wij u kwaliteit garanderen voor een vaak goedkoper bedrag.
Maar boven alles heeft u alles op het gebied van veiligheid bij Ă©Ă©n bedrijf met korte lijnen en niet bij verschillende bedrijven met lange lijnen!

Voor vrijblijvend advies of meer informatie kunt u contact met ons opnemen!

 
 
Terug naar het nieuwsoverzicht
Zoekt u ook een website?